Salata de rucola cu nuci si parmezan

Salata de rucola cu nuci si parmezan


PREGĂTIRE

5 minute

GĂTIRE

0 minute

TOTAL ESTIMAT

5 minute


INGREDIENTE

  • 200 g Rucola
  • 80 g Parmezan ras
  • 40 g nuca
  • Sare si Piper
  • 30 ml Ulei de masline
  • Otet balsamic (dupa gust)

MOD DE PREPARARE

Reteta pentru salata de rucola cu nuci si parmezan este foarte racoritoare si se mananca mai ales vara fiind un preparat foarte usor si rapid de facut. Ingredientele de preferat sa fie naturale , inca se gasesc in targuri /piete oameni care isi vand produsele crescute in curte.

Pasul 1

Rucola se rupe cu mana sau se lasa intreaga, se adauga sare si se lasa sa se odihneasca cateva minute.

Pasul 2

Parmezanul se taie fasii subtiri sau se poate folosi un cutit economic pentru curatare legume, astfel obtinem niste fasii perfecte ca si grosime.

Pasul 3

Intr-o farfurie se pune rucola, se condimenteaza cu sare si piper, deasupra se asaza parmezanul si nucile si se stropeste totul cu otet balsamic si ulei de masline.

Salata de rucola cu nuci si parmezan este gata si o putem servii ca si garnitura sau o putem servi individual.

Iti recomand sa vezi si reteta de Salata cu broccoli si conopida .

Noi va uram pofta buna si spor la experimentat!