Salata cu broccoli si conopida

salata cu broccoli si conopida


PREGATIRE

15 minute

GATIRE

0 minute

TOTAL ESTIMAT

15 minute


INGREDIENTE

  • 200 g Broccoli
  • 200 g Conopida
  • 150 g Ardei gras rosu
  • 1 buc Mar (rosu)
  • Sare si Piper
  • 30 ml Ulei de masline
  • 1 lingura otet de mere
  • 1 lingura sirop de artar
  • 1 lingura mustar
  • 50 g muguri de pin

MOD DE PREPARARE

Reteta de salata cu broccoli si conopida este una dintre cele mai usoare preparate si versatile ca si garnitura.Ingredientele de preferat sa fie naturale , inca se gasesc in targuri /piete oameni care isi vand produsele crescute in curte.

Pasul 1

Spala legumele si marul. Taie cotoarele mai groase ale buchetelelor de conopida si broccoli. Taie ardeiul in bucati, indeparteaza nervurile si semintele. Taie marul in bucati.

Pune conopida, broccoli, ardeiul si marul in blender. Mixeaza cateva secunde pe functia pulse sau cea mai mica viteza, pana sunt bine maruntite.

Pasul 2

Separat, pregateste dressingul. Pune intr-un borcanel uleiul, siropul de artar, otetul, sare si piper.

Inchide borcanelul etans si scutura-l pana ai un sos.

Pasul 3

Toarna sosul peste salata. Adauga si samburii de pin. Amesteca foarte bine, da la rece minim 3-4 minute inainte de servire.

Salata de broccoli si conopida este gata. Enjoy!

Tot ce trebuie sa stii despre reteta: In salata mai poti adauga mar, care e super crocant si da o nota dulce-acrisoara, ardei gras rosu extra crocant, samburi de pin sau alte seminte (floarea soarelui, dovleac) si un dressing delicios de ulei de masline, mustar si sirop de artar / sirop de agave sau miere. Salata se pastreaza foarte bine la frigider 3 – 4 zile.

Iti recomand sa vezi si reteta de Salata de boeuf.

Pofta Buna ! ! !