Salata ruseasca
PREGATIRE
30 minute
GATIRE
20 minute
TOTAL ESTIMAT
50 minute
INGREDIENTE
MOD DE PREPARARE
Reteta pentru salata ruseasca este una dintre cele mai gustoase preparate cu peste afumat.Ingredientele de preferat sa fie naturale , inca se gasesc in targuri /piete oameni care isi vand produsele crescute in curte.
Pasul 1
Pentru inceput spala cartofii si fierbe-i in coaja pana ii poti patrunde cu furculita.
Spala morcovii, curata-i de coaja si fierbe-i pana ii poti patrunde cu furculita.
Taie marunt cartofii fierti, morcovii si sfecla, iar pestele afumat in bucati mici si pune totul in boluri separate.
Pasul 2
Incepem prin a face maioneza , iti recomandam sa vezi reteta pentru maioneza de casa.
Pune in boluri transparente, un strat de cartofi fierti, taiati marunt, un strat de maioneza, un strat de morcovi fierti taiati marunt, un strat de maioneza, un strat de macrou afumat taiat in bucati mici, un strat de maioneza si la urma pune sfecla rosie fiarta si ea si tocata marunt.
Asezoneaza cu patrunjel si serveste cu crutoane de paine.
Iti recomand sa vezi si reteta de Salata de boeuf.
Pofta Buna ! ! !